Kívül egészséges a szilva. Viszont a belseje, a húsa többnyire barna színű. Vajon mi az oka. Lehet, hogy betegség? A fő kérdés, hogy meg szabad enni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 12:28
1/4 anonim válasza:
Multinál árult almánál is van ilyen, ezeket megkezelték valamilyen vegyszerrel, hogy ne romoljanak meg (kívülről).
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem szabad megenni?
2016. nov. 6. 12:41
3/4 nokedli1 válasza:
Azért barna/barnás a belseje mert érett, semmi bajod nem lesz tőle.
4/4 jos80 válasza:
A besztercei szilva belseje altalaban megbarnul ha joo erett ,de ekkor igazan Jo belole szilvaizt fozni...nagyanyaink tudtak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!