Az anorexiások mit mondanak otthon ha nem akarnak enni?
Ez a kérdés az anorexiás emberkékhez szól! Egy ideje érdekel,hogy ugye az anorexiások nem szoktak enni,na de mit mondtok otthon?
A "Nem vagyok éhes" és a "rosszul vagyok" olyan sokszor nem veszik be nem? Mit mondtok otthon? Nem vagyok anorexiás és nem is akarok az lenni csak szimplán érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
a környezetük pontosan tudja mi van.
ezért minden egyes étkezés előtt általában elfogja a gyomorgörcs a családot mert kezdetét veszi egy szörnyű procedúra.
le kell ülni az anorexiáshoz és szó szerint bele kell könyörögni az ételt falatonként,mint egy gyerekbe.
meg kell várni amíg lenyeli,mert különben sunyiban kiköpi a markába.
és utána a wc használatot is felügyelni kell,mert elmehet kihányni.
1-es, szerinted az anorexiás brahiból lett az? 99% a környezeten - CSALÁD - múlik. Tudom, mert én is az ostoba irányításmániás mostohaanyám (meg apám leszarása) miatt lettem kajazavaros.
És akkor még sajnáljam őket ezek után? ŐK tettek tönkre kb. másfél év alatt, a legkevésbé sem érdekel, hogy mit élnek át - ők is nagy ívben letojnak.
Egyébként ettem, nem vagyok éhes, vagy megeszem és kihányom - ehhez nem kell wc-re menni, elég tíz perc egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!