Mikor fogok hízni? Már annyira elegem van :' (
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nagyon vékony. 160 cm. és 43 kg. Már annyira elegem van :( Bármit ehetek, ugyanannyi maradak.. Örülök, ha fel megy 1 kg... Egy csomóan piszkálnak, hogy mien vékony vagyok... Még a szüleim is :/ Mit tehetnék? Megfogok változni?2010. ápr. 27. 18:19
1/7 anonim válasza:
hát szerintem nem sok változást várhatsz.ilyen az alkatod.de ha elkezdesz valamit sportolni,akkor formásodni fogsz,és pár kilót felszedhetsz izomban.
2/7 anonim válasza:
Engemis cseszegetnek vele, pedig szerintem tök normális.
14 vagyok, 47 kkiló, januárban 44 voltam, és taavly januában meg 39...
3/7 anonim válasza:
ha izomépítésbe kezdesz, akkor gyarapodni fogsz, de melled és csípőd még nem lesz nagyobb, de combosabb leszel, és lesz "hasad"
4/7 anonim válasza:
ez idővel változni fog,ez az anyagcseréd miatt van.Előbb nősz,aztán megváltozik minden.
Ugyanez a helyzet nálam is és a biosz tanárom magyarázta el,hogy ilyenkor mi a helyzet.Használd ki az alkalmat,annyit ehetsz,amennyit csak akarsz!:)
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. kicsit nyugtató :) A mellem annyira nem érdekel..Az jól van..Csak, hogy egy pár divatosabb ruha nem jó rám :/ meg szeretnék szélesebb csípőket :(
2010. ápr. 27. 18:41
7/7 anonim válasza:
Szia! Kamaszkoromban én is ilyen voltam, kilógott a bordám, korlátlanul zabálhattam, de 23 éves koromban ez sajnos megszűnt, azóta hízom az ételtől. Kamaszkorban minden energiát képes hasznosítani a szervezet, később ez megváltozik.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!