Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van állandóan ehetnékem?

Miért van állandóan ehetnékem?

Figyelt kérdés

Állandóan csak ennék,sokat gondolok a kajára.

Amúgy nem vagyok kövér,de szerintem,ha így folytatom az leszek...

2010. ápr. 27. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
terhes vagy, vagy valami hülye, eszetlen diétán vagy és koplalsz
2010. ápr. 27. 18:12
 2/9 anonim válasza:
túl sok vitamint eszel.
2010. ápr. 27. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen típusok. Apám 67 éven át volt éhes (mert ennyit élt). Én is állandóan éhes vagyok, s nincs az a porció, aminek az elfogyasztása után 2 órával ne kopogna a szemem. ☺
2010. ápr. 30. 08:00
 4/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy nem jut elég tápanyaghoz a szervezeted, pedig valójában arra éhezik. a legtöbb étel értéktelen, mert nincs benne vitamin, ásványanyag, csak üres kalória. egyél sok friss csírát, az nagyon egészséges. kerüld a cukros üdítőket, a túl sok édességet és húst, margarint, felvágottakat, gyors éttermeket, agyon adalékanyagozott ételeket. sok zöldséget, gyümölcsöt kellene enned, lehetőleg megbízható helyről (a legjobb volna saját kertedből)

esetleg a cukorszintedet meg lehetne nézni, de reméljük nem azzal van baj.

2010. ápr. 30. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

elfelejtettem még egy fontos dolgot! a nátrium glutamátos (ízfokozó adalék) ételeket is kerülni kell, mert ezektől nem érzel jóllakottságot, vagy csak rövid ideig, és utána sokkal éhesebb leszel tőle. megtalálható a gyors éttermi kajákban, vegetában és egyéb ételízesítő porokban, bizonyos fűszer keverékekben, levesporokban, félkész ételekben, chipsekben. a másik nagy baj vele, hogy egy idő után már csak az fog ízleni, amiben ez az adalék benne van, és a normális, tiszta, ízek már nem esnek jól.

a másik ami eszembe jutott, hogy mi van, ha valami lelki ok miatt vagy mindig éhes. szeretethiány vagy ilyesmi?

2010. ápr. 30. 20:39
 6/9 anonim válasza:
Én is ebben "szenvedek" általában 2 óránként jön rám az éhség,függetlenül attól hogy előtte mennyit ettem!Mostanában pedig már hajnalba is fel kell kelnem hogy egyek,mert annyira fáj a gyomrom hogy nem bírok aludni!Mindenki kérdezi hogy nem hízok ennyi kajától,pedig jó lenne mert elég soványka vagyok!
2010. máj. 5. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
15:40 menj orvoshoz, lehet pajzsmirigyproblémád is
2010. máj. 5. 16:43
 8/9 anonim válasza:
16:43 lehet igazad van!Akkor mit fognak csinálni ha kiderül hogy az a bajom?Abból kilehet gyógyulni?
2010. máj. 5. 18:03
 9/9 anonim válasza:

egy megoldás ami rajtam segített:

kiderült hogy nem éhes vagyok csak unatkozok, amikor sikerül elfoglalnom magam akkor nem akarok minden eltelt 4. perc után enni, elég volt a napi rendes étkezés, semmi nasi

2015. aug. 21. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!