Hogyan tudnám növelni az étvágyam vagy hogyan tudnék hízni?
175 cm vagyok 50 kg és hízni szeretnék. Lehet keveset eszek de egyszerűen nem tudok többet enni a mostani adagomnál mert nem kívánom és nem megy le a torkomon több étel :/.
16/F
Sajnos még mindig tartja magát az a tévképzet, hogy evés=hízás, pedig a tudomány ezt már bőven túlhaladta. Sok egészen természetes dolog állhat útjában a hízásnak/fogyásnak. Csak egy pár: bélflóra felépítése, állapota (2 kg tömegű baktériumnépességről van szó a belekben, nem mindegy "kikből" áll és mennyire egészséges), ételintolerancia (ha valami irritálja a bélrendszert, vagy csak egyszerűen megzavarja az emésztést, így az nem mehet végbe addig 100%-osan, amíg az intolerált ételt rendszeresen fogyasztod).
De csak étvágynövelőnek a Béres Csepp is megteszi, 100%-os narancslével szedve nem is érződik a fura íze. Meg hát a rendszeres sport szintén motiválja az embert a kajálásra.
Kondi és tömegnövelő étrend, mellé b vitamin és vas.
Én 70 kg-ról felmentem 80 kg-ra, 1,5 év alatt.
sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!