Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel tudnám picit növelni az...

Mivel tudnám picit növelni az étvágyam?

Figyelt kérdés

Egy hete beteg vagyok, megfázásos tünetekkel: erős nátha, torokfájás, köhögés, erős fejfájás, van egy kis hőemelkedésem is tegnap óta. Nem minden egyszerre, de szépen felváltva, náthával kezdtem, enyhült, ma megint 150 zsebkendőt kellett elhasználnom...

Amikor csak kicsit rosszabb a közérzetem az egészségesnél, máris kevesebb az étvágyam, most főleg. Egy hete nincs kedvem enni. :( Muszájból eszegetek, de rengeteget iszom mellé (4-5 bögre tea naponta akár +víz).

Mit tehetnék, hogy ne éhezzek ennyire? Szédülök is picit (a nem evéstől talán)

20L

2016. ápr. 6. 22:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a Beres csepp regen ebben sokat segitett,bar nekem akkor sem volt etvagyam ha nem voltam beteg.

Jobbulast!! :)

2016. ápr. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!