Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl vékony vagyok, nem tudok...

Túl vékony vagyok, nem tudok hízni, hogy hízzak?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony alkatú vagyok, nem tudok annyira sokat enni, inkább sokszor keveset típus vagyok. Nem hízok semmit, 183 cm vagyok, mégis 65 kg. Érdemes valami tömegnövelőt, vagy fehérjét szednem? Az izommal nem lenne gond, dolgozok, sportolok, csak nagyon így vékonyan izom sem megy rám. Érdemes ilyen porokat szednem? Ha igen, akkor milyet? Ha nem, akkor ajánlanátok valami más módszert? A válaszokat előre is köszönöm :)

2016. okt. 22. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyel tobb szenhidratot, foleg delutan.
2016. okt. 22. 12:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem is,apám is vékony,én is.Ilyen az alkatunk.Próbáltam tömegnövelőket de csak fostam tőle és a kínkeservesen és drágán felment 3-4 kiló abbahagyás után rögtön lement.Hiába számoltam a tömegnövelő étrendhez kalóriákat,az anyagcserém alkalmazkodott és szépen leadta a felesleget.Végül feladtam az egészet.

Kb 10 évvel később elkezdtem hízni,lassult az anyagcserém,felment az a plusz 25 kiló amit mindig akartam korábban és így már látványos eredményeket tudtam elérni.Tudom hogy ez nem segítség,de talán ezek azok:

[link]

[link]

2016. okt. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!