164 cm vagyok,45 kg. Mindenem vékony, de a hasam nagyon puffadt. Pedig fogyózok. Miért van ez? (bár tejérzékeny vagyok és fruktózérzékeny. )
Akkor az emésztéseddel lehet gond vagy a testképeddel, te is írod, hogy vékony vagy, de a számokból is látszik.
Az nem gond, hogy érzékeny vagy erre-arra, ha nem eszed őket.
Mondjuk hová akarsz fogyni? Már így is kórosan sovány vagy.
De ha kórházba akarod éheztetni magad, tessék, jó úton jársz.
És azért puffadt a hasad, mert semmi értelmes dolog nincs benne, plusz semmi izmod nincs, ami alakot adhatna neked.
Emésztési baj.. + van pár ember aki, un. " hordó sassal rendelkezik " ! Én is ilyen vagyok ! :S
Hiába a kevés evés, torna.. A hasad kb kettő perc alatt puff x cm - eket nől.. Én reggel felkelek egy hasmérettel, egy fel pohár víztől kb 4cm et ' fúvódik , és akkor még nem ettem semmit :s
Naaaagyon sokat kellett ahhoz izzadnom, edzenem oda anno, hogy ne tűnjön ez fel senkinek. Mindig terhesnek néztek, egy fél tányér étel után is. Őszintén szólva, Fogalmam sincs, mi erre a végleges - jó megoldás :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!