Irritábilis bél szindróma (ibs) végleges megszüntetése?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve szenvedek ettől, a rá felírt gyógyszer csak félsiker. Valaki aki ebben szenved, tudna rá étrendet, hogy teljesen megszűnjön? Vagy egyéb megoldás is érdekel.
Gúglihuszárok, önjelölt orvosok kíméljenek. Ki lettem vizsgálva gasztroenterológus által és ez a hivatalos diagnózis.
2016. okt. 15. 11:01
21/23 anonim válasza:
Én írtam a hozzászólásokat a probiotikummokal kapcsolatban, az Enterol jó,Normaflore is jó,Elinix is jó ,Teva Lactiv Plus élőflóra is jó,elősször kell az Enterol kemény kapszulát használni elmulasztja a bélfájdalmakat,utána a Normaflort,UTÁNA AZ Elinixet és végül a Teva Lacti Pluszt,Az enterolt max 20 napig lehet egyhuzamban használni ,ha nem mulik el a báélfájdalom teljesen 20 nap alatt akkor,utána átváltasz a Normafloréra három napra és utána megint jöhet az Enterol.VISZONT az LXR MIKROBIOM KOMPLEXET CSAK PÁR NAPIG HASZNÁLTAM,így azt nektek kell letesztelni hogy jó-e.
22/23 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott,ezt izületi problémákra ajánják,de nem csak az izületeket javitja hanem az egész szervezetben erősiti a kötőszöveteket ,
6 hónapig szedtem ,úgy éreztem 10 évet fiatalított rajtam,de nem konkrétan ibs ellen való
Bioibérica Hyal-Joint kapszula 30 db
23/23 anonim válasza:
Bioibérica Hyal-Joint kapszula 30 db,ha más gyógyszert is szedték akkor figyelni kell hogy nem lép e kölcsönhatásba a hialuronsavval,persze a szakorvos még a gyógyszertárban is azt mondták hogy nem fog de nekem kettő gyógyszerrel is kölcsönhatásba lépett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!