Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Már két napja szúr a melkhasom...

LooToS kérdése:

Már két napja szúr a melkhasom és nem tudok se enni se inni mert nagyon szúr amikor nyelvek?

Figyelt kérdés
Egyébként beteg vagyok, tegnap lázam is volt, de nem hinném hogy köze lehet hozzá. Nem is nagyon ettem semmit egész nap. Segítsetek légy szíves!
2016. okt. 5. 18:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szúr amikor nyelek**
2016. okt. 5. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot. De senkinek nem mondhatod el, mert nagy titok, és ha sokan megtudják, annak beláthatatlan következményei lennének, megbomlana a tér-idő kontínium! Akkor súgom: o r v o s ! ! !
2016. okt. 5. 18:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes válasz volt, tükrözi az IQ-dat
2016. okt. 5. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Te beszélsz, hülyegyerek? Még is ki fog tudni releváns választ adni neked arra, hogy miért szúr a mellkasod, ha nem az orvos? He? Észlény, magadról állítottad ki ezzel a kérdéssel a szegénységi bizonyítványt!
2016. okt. 5. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Rendben. Ennek ünnepére takarodjál innen!

Ha nem tudsz legalább egy értelmes választ adni mint (pl.:

Szerintem menj el orvoshoz.)

Akkor nincs mit írnod ide.

2016. okt. 5. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Hülyegyereknek szúr a mellkasa, de nem orvoshoz megy, hanem feltesz egy kérdést a Gyakori Kérdésekre. Te sem fogod sokra vinni az életben, ennyi ésszel!
2016. okt. 5. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Néhány link, hátha addig is megtudsz valamit:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 6. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladás? Mondjuk az nem csak nyelésnèl szúr...
2016. okt. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!