Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok hízni?

Miért nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 167 cm és 39 kg. Nagyon szeretnék hízni, nagyon sokat is eszek, de egyszerűen nem tudok hízni akármennyire is szeretnék. Teljesen jól érzem magam, beteg nagyon-nagyon ritkán vagyok. (1x 1 évbe max.)
2016. okt. 4. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
eddzél súlyzóval
2016. okt. 4. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
39 kg??? jól írtad le? te anorexiásnak tűnhetsz élőben, bazz! talán fel kéne keresned egy szakembert, hogy milyen ételeket ajánl hízásra. nálatok amúgy ez családi vonás? mert ha te kirívó eset vagy, akkor lehet ki kénevizsgálni
2016. okt. 4. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Utolsó... köszönöm a megjegyzéseket, de nem azt kértem, hanem tippeket, mitől lehet az, hogy nem tudok hízni.

Anorexiáról nyilván tudnék.

2016. okt. 4. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Durva, ide már kivizsgálás kéne, nagyon vékony lehetsz, ez már veszélyes szint.

Mennyit eszel? Lehet, hogy többet kellene, de van, aki tényleg szinte képtelen zsírosodni, hiába eszik messze súlytartó szint fölött, ami egyeseknek eleve magasan van. Ekkor izmosodni kell, mert komoly betegség legyen a talpán, ahol a test nem fejleszt izmot, ha van megfelelő terhelés, pihenés és étel. Muszáj jönnie a tömegnek, elkerülhetetlen (speckó betegség nélkül). De nagyon gyors anyagcsere mellett sokat is kell enni hozzá, persze.

2016. okt. 4. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem artana orvosi kivizsgalas, hogy nem-e all valamilyen mas problema a hatterben, ha tenyleg nem vagy anorexias. A szuleid tudjak, hogy ilyen alacsony a testsulyod? Le tudnad irni, hogy miket eszel es mennyit (ugy nagyjabol)?
2016. okt. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!