Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 15 évesen 33kg vagyok és...

15 évesen 33kg vagyok és egyszerüen nem tudok hízni. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Már az orvos is azt mondta hogy kórosan sovány vagyok. Ez nagyon zavar. Energia dús étrendet ajánlottak. Már egy hónapja csinálom és most 31kg vagyok.
2016. szept. 20. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Cukorbeteg is lehet.
2016. szept. 20. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
2 válaszolónak igaza van! A fiatalkori cukorbetegség egyik tünete a soványság, ellentétben az időskori cukorbetegséggel,ahol a túlsúly a jellemző. De pl. csináltak már székletvizsgálatot bélférgesség irányába, vagy pajzsmirigy vizsgálatot?
2016. szept. 20. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
eddzél súlyzóval
2016. szept. 20. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Most 31 vagy 33 kiló vagy? Mivel ennyire vékony vagy gondolom kivizsgáltak már rendesen. Ha semmit nem találtak, akkor bizony túl keveset eszel. Azért furcsálom, hogy a szüleid nem visznek el kórházba, az anorexiások kb. ilyen súlynál szoktak komoly szervi betegségeket összeszedni. Ha még pár kiló lemegy, azt már nem fogja bírni a szíved.
2016. szept. 20. 23:21
 5/11 A kérdező kommentje:
4 éve járók vizsgálatokról vizsgálatokra. De semmire nem vagyok allergiás se anorexiás normál mennyiséget eszek sőt van olyan amikor este felelek enni mert éhes vagyok. Sok nasi még minden. Az összes létező vizsgálatot elvégezték rajtam amit lehetet. Mégsem derítették ki mi miatt vagyok ilyen vékony.
2016. szept. 21. 11:07
 6/11 A kérdező kommentje:
2x reggelizem egy nap. Uzsonna. Ebéd. Tízórai. Vacsora. Utó vacsora. Ennyiszer eszek egy nap. Sok gyümölcsöt és zöldséget eszek.
2016. szept. 21. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:

nem értem, hogy lehet orvoshoz menni ezzel.

Az, ha nincs rajtad zsír, mégis milyen tüneteket okoz?

Ha az orvos tudná ezt befolyásolni, akkor a fogyást is tudnia kéne ...

Ha ilyen a genetika, hogy nem hízol, akkor eddzél súlyzóval

2016. szept. 21. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Hogy hogy lehet ezzel orvoshoz menni? Úgy,hogy nem csak a genetika miatt lehet valaki sovány,de kövér sem.

Viszont egyet még nem tudunk: milyen magas vagy?

2016. szept. 21. 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom a bélférges elmélethez nem sok iq kell, de azt írta, hogy sovány, valószínű kiskora óta sovány.

Nem azt írta, hogy lefogyott ...

Már csak egy b vitamin ajánló versenyző kéne és összeállt az iq fighter csapat

2016. szept. 21. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es IQ bajnok. Rengeteg olyan bélférges eset van,amikor a betegnek nincs semmi komoly panasza,tünete,ezért ha kisgyermekkorban fertőződik, nem fogyás hanem ALULTÁPLÁLTSÁG jelentkezik. Gondolom,mivel olyan okos vagy ismered a két fogalom közötti különbséget.
2016. szept. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!