Fél éve nagymértékben hullik a hajam, hajmosáskor tincsekben, és napközben is nagyon sok. Sok orvosnál voltam, nem tudom mit tehetnék még? Valakinek esetleg hasonló problémája?
Figyelt kérdés
Voltam vérvételen, nőgyógyásznál, fogászaton, bőrgyógyásznál, mindenhol minden teljes mértékben rendben volt. Hajgyógyásznál is voltam, ő is megvizsgált valami egész testet átvizsgáló mágneses géppel, ami azt mutatta hogy kevés folyadékot iszom, és a májamra ráférne egy tisztítás. Ajánlott vitaminokat, és vettem fél éves kúrára elegendő sampont, tonikot és egyéb dolgokat a hajamra. Azt mondta nem jut el a tápanyag a hajhagymáimhoz ezért is hullik a hajam, de ettől függetlenül nőnek új hajszálak is, de a fejem tetején rendesen megritkult. Jelenleg szedek omega 3-at, magnéziumot, kálciumot, vasat, d-vitamint, cinket, és Máriatövis kapszulát ami a májtisztításhoz kell. Próbálom a vizet is erőltetni, de az nem nagyon megy, próbálok változatosan enni. Mi mást tehetnék még? A hajam folyamatosan hullik, marék számra, félek hogy nem marad hajam, és csak 23 éves vagyok. Van/volt valakinek esetleg ehhez hasonló problémája?2016. okt. 1. 16:51
21/24 anonim válasza:
Mármint úgy értettem, hogy festéktől mindenhol ugyanolyan mértékben hullana, és más tünet is társulna hozzá pl. irritáció.
22/24 A kérdező kommentje:
Több mint fél éve nem festem, hajhabot, hajlakkot, ilyen dolgokat sem használok rá.
2016. okt. 11. 01:19
23/24 anonim válasza:
vegyél kovaföldet, az köröm, haj, szőr erősítő. talán segít. nekem nagyon gyorsan nőtt tőle a hajam. stressz? nekem szakítás után hullott hetekig nagyon. (azért is vettem utána) orvosi ötletem nincs, elég sok helyen voltál :D
24/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kipróbálom :) Egyébként az utóbbi pár hétben mintha kicsit kevésbé hullana, talán a sampon és a többi cucc amit kaptam azok használnak, vagy nem tudom mitől de kicsit csökkent, úgyhogy ennek nagyon örülök, kezdetnek nem rossz.
2016. okt. 31. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!