Megijedtem! Mi bajom lehet? Ma az 5. nap, hogy késik, tesztem negatív. Hullik a hajam, nektek volt hasonló? 18L
Figyelt kérdés
Ötödik napja késik, holott eddig mindig pontos volt 1-2 nap eltéréssel.
Amit észrevettem,hogy mielőtt megkellett volna jönnie normálisan feszült a cicim, és pattanások jöttek elő,mint szoktak.
De azóta semmi jele. Csináltam szombaton tesztet, negatív.
Azt vettem még észre,hogy eléggé hullik a hajam is, és picit mintha jobban izzadnék,de ez nem annyira jellemző.
Bár a hajhullás lehet a sampon és balzsam váltástól,vagy nem tudom.
Volt valakinek hasonló? Megijedtem.
2015. okt. 5. 14:13
1/4 anonim válasza:
Nézess egy vérképet, a hajhullásod legvalószínűbb oka a vashiányos vérszegénység. 18 éves korban még simán belefér, hogy csúszik pár napot a menzesz, főleg, ha stresszelsz valami miatt.
2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit stresszelek a suli miatt,de nem túlzottan.
Azt kihagytam,hogy fogytam is 1-2 kilót, nincs olyan jó étvágyam.
Köszönöm a válaszod!
2015. okt. 5. 14:24
3/4 anonim válasza:
Hormonzavar, pajzsmirigybetegség is lehet, menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgálni az okot.
4/4 anonim válasza:
Igen, nekem pl. pajzsmirigy alulműködésem van,hullik a hajam, késik a menzesz, vagy nagyon fázok, vagy nagyon izzadok. Nem vagyok orvos, nem biztos hogy ez a baj, de menj el orvoshoz, nagyobb baj is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!