Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem vagyok soha éhes?

Miért nem vagyok soha éhes?

Figyelt kérdés
Candida gombám volt (még van is egy kicsi),és mióta csinálom a candida diétát,azóta nem érzek éhséget,és csak azért eszek,mert egyrészt tudom,hogy kell,másrészt meg szeretek enni😁,viszont mivel soha nem vagyok éhes,ezért azt sem érzem,hogy mikor vagyok tele.Nem mondom,hogy nem tudom,hogy mi az elég,mert tudom,hol álljak le,de amikor valami nagyon fogamra való van,néha túl sokat eszem belőle.Miért lehet ez,hogy elmarad az éhség\telítettségérzetem?

2016. szept. 28. 19:45
 1/3 Bog!!! válasza:

Hát nem tudom, hogy mért nem érzed hogy éhes vagy.

WC-re azért tudsz menni?

És ha nem érzed hogy éhes vagy, akkor nincs hányingered?

menj el orvoshoz szerintem, a candida gombád miatt is, meg az éhséged miatt is kéne!!!

2016. okt. 2. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Wc-re tudok menni,és nem szokott hányingerem lenni soha.Candida gomba miatt természetgyógyásznál voltam már 2-szer.
2016. okt. 2. 20:42
 3/3 Bog!!! válasza:

De mit wc-zel ki, ha nem kajálsz???

Beszélj a szüleiddel és menjetek el orvoshoz, mert ez nem normális, szerintem kell rá valamilyen gyógyszert szedni, hogy rendbe jöjjél :)

2016. okt. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!