Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mirt iszik annyit a ferjem, a...

Mirt iszik annyit a ferjem, a vegen meg alkoholista lesz?

Figyelt kérdés
Van egy 2 eves lanyunk,es ha a ferjem nincs munkaba,akkor mindig iszik,sor,bor palinka,mindent megiszik,van amikor teljesen berug.En hiab mondom neki,hogy neigyon,nemhallgat,hol otthon iszik,hol a kocsmaba.Szerintetek mit csinaljak?
2008. okt. 2. 21:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a faterom volt alkoholista egy ideig. Annyira nem súlyos eset, de heti legalább 2-3 alkalommal totál berúgott (ő inkább a "vidám" részeg volt, nem verekedett vagy erőszakoskodott, vagy csak nagyon ritkán és komoly bajunk sose lett). De pár éve a szívgyógyszert piára vette be, mert "valamivel le kell öblíteni". Nem lett nagy baja, de éjjel olyan pánikrohama lett, hogy mentőt hívtunk. Utána nem ivott mindmáig egy korty szeszt se. Én meg antialkoholista vagyok/voltam. A baj az, hogy ez nagyon "ciki"-nek számít, a "divat" a heti legalább egyszer jól elmegyek valami buliba és seggrészegre iszom magam. (Saját tapasztalat...) De ez már nem ide tartozik.

Csak ismételni tudom az előttem szólókat: keress segítséget neki, beszéld meg vele. Ha pedig esetleg erőszakossá válna, AZONNAL hagyd ott. Te sem akarhatod a kislányt veszélyeztetni...

2009. dec. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!