Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nálatok szokott több fogásos...

Nálatok szokott több fogásos ebéd lennni? Fontos ez számodra?

Figyelt kérdés
Eszel-e előételnek levest ami szokványos van-e desszert?
2016. szept. 20. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk rendszeresen van leves+főétel. Attól komplett az ebéd. Külföldi nyaralásnál, ahol nem ismerik a levest már egy hét után nagyon szokott hiányozni :/ Desszert néha van csak.
2016. szept. 20. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Leves nálunk gyakran van a főétel előtt, anélkül csak 1-2 napot bírok ki, valamiért nagyon kívánom a leveseket, desszert talában hét végén van.
2016. szept. 20. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban mindig volt leves, én már nem vesződöm vele, akármennyire is szeretek főzni. Így is órák mennek el a konyhában, ráadásul egyszerű ételeket készítek, nem is értem, na mindegy.

Desszert mindig van, nálunk alap. Ha én nem sütök/készítek (ma épp nyersvegán bonbonok voltak), akkor a párom áll neki ebéd végén (mikrós rizssüti). Egyszer piskótatortát sütöttem, s utána azzal a lendülettel készítette a sütijét, akkor majdnem megsértődtem :D

Eléggé leveses vagyok, így a hét több napján van leves (főzni egyszer főzök ilyesmit, de általában kitart. kell hozzá fegyelem, mert csak 5 literes a fazekunk s ketten vagyunk, simán elfogyhat aznap, mert lightos zöldséglevesekről van szó).

Előétel sosincs, azt nem tudom értelmezni, bár ebéd előtt tojástejes kávékat iszom.

De olyan nekem lazán van, hogy több főétel, ha úgy nézzük. Mert egy kevés (ez könnyed zöldségételeknél fordul elő, pl. cukkinitócsni. kalória van benne, de rosszul laktat s én zöldséggel eszem). Azért ilyenkor inkább a desszert jön be.

2016. szept. 20. 16:22
 4/5 anonim válasza:
Anyu étteremben dolgozik, ahol napi szinten eszik levest, itthon nem igazán szokott neki hiányozni, így hát amikor én megkívánom délutánonként, akkor szoktam csinálni magamnak meg tesómnak. Hétvégente amikor főz, nagyon nagyon ritkán csinál előételt/levest. Desszert is csak akkor van, hogyha megkívánom, van kedvem nekiállni, de azt nem feltétlenül ebéd utánra csinálom, csak szimplán. 19L
2016. szept. 23. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Leves anno gyakran volt, de desszert csak hétvégente
2016. szept. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!