Egyszerre egyet eszem, nem tömök be többet a számba :) De egy étkezés során meg tudok enni 3-8 darabot, attól függően, hogy előtte mit ettem. Nálunk nem szokott palacsinta lenni az ebéd, maximum a desszert ebéd után.
2016. jún. 17. 13:01
5/11 anonim válasza:
Én nem rajongok érte. Ha nincs más akkor 1 max 2-őt eszek meg desszertként.
2016. jún. 17. 14:01
6/11 anonim válasza:
Én egy kiadós leves után szoktam palacsintát csinálni, így ha vastagra készítem, akkor max 1, vagy 2 db megy le, ha hajszál vékony, akkor 3-4 db.
2016. jún. 17. 14:41
7/11 anonim válasza:
4-5 kakaósat. Finom !
2016. jún. 17. 21:45
8/11 anonim válasza:
Hatot, mert semmi kedvem sokat sütni és amúgyis ekkor már vagy 800 kcalnál tartok, főleg, hogy a kedvencem a diós s az ízletes, erősen tojásos palacsintákat szeretem :)
S azért nem kizárólag csak palacsintát eszem ebédre...
2016. jún. 18. 16:48
9/11 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy nagy palacsintarajongó vagyok, elég problémás volt, amikor elhagytam a glutént, majd gyakorlatilag az összes keményítődús dolgot. S azok nélkül elég nehéz, ha az ember igazán finom palacsintákhoz szokott.
2016. jún. 18. 16:50
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nagyon tetszenek! :D Én direkt várok, míg úgy érzem, hogy ehetek többet, mert egyszerűen olyan finom *-*
Nem lehet folyton ilyen szigorú szabályok között élni, kell néha a palacsinta, vagy a sajttorta. Mindenkinek.. Úgyis elég a koporsóban csont és bőrnek lenni, én inkább eszek néha ilyesmit is és nem egy harapást. :)
Köszönöm a válaszokat! Én is kizárólag ezt eszem ebédre (hogy többet ehessek.. :D )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!