Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány palacsintát eszel meg...

Hány palacsintát eszel meg egyszerre?

Figyelt kérdés

Ez az ebéd nálunk és kíváncsi lennék, hogy Ti egy ebédre mennyit esztek meg belőle?

(Én 3db túrósat ettem)

2016. jún. 17. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Általában 8-at

4 nuttelásat

2 lekvárosat

2 fahéjasat

2016. jún. 17. 12:21
 2/11 anonim válasza:
3-4
2016. jún. 17. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
egyszerre egyet, max. négyet a vékony tésztásból.
2016. jún. 17. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszerre egyet eszem, nem tömök be többet a számba :) De egy étkezés során meg tudok enni 3-8 darabot, attól függően, hogy előtte mit ettem. Nálunk nem szokott palacsinta lenni az ebéd, maximum a desszert ebéd után.
2016. jún. 17. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem rajongok érte. Ha nincs más akkor 1 max 2-őt eszek meg desszertként.
2016. jún. 17. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Én egy kiadós leves után szoktam palacsintát csinálni, így ha vastagra készítem, akkor max 1, vagy 2 db megy le, ha hajszál vékony, akkor 3-4 db.
2016. jún. 17. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
4-5 kakaósat. Finom !
2016. jún. 17. 21:45
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Hatot, mert semmi kedvem sokat sütni és amúgyis ekkor már vagy 800 kcalnál tartok, főleg, hogy a kedvencem a diós s az ízletes, erősen tojásos palacsintákat szeretem :)

S azért nem kizárólag csak palacsintát eszem ebédre...

2016. jún. 18. 16:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy nagy palacsintarajongó vagyok, elég problémás volt, amikor elhagytam a glutént, majd gyakorlatilag az összes keményítődús dolgot. S azok nélkül elég nehéz, ha az ember igazán finom palacsintákhoz szokott.
2016. jún. 18. 16:50
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Nagyon tetszenek! :D Én direkt várok, míg úgy érzem, hogy ehetek többet, mert egyszerűen olyan finom *-*

Nem lehet folyton ilyen szigorú szabályok között élni, kell néha a palacsinta, vagy a sajttorta. Mindenkinek.. Úgyis elég a koporsóban csont és bőrnek lenni, én inkább eszek néha ilyesmit is és nem egy harapást. :)

Köszönöm a válaszokat! Én is kizárólag ezt eszem ebédre (hogy többet ehessek.. :D )

2016. jún. 18. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!