Mit egyek ebedre?
Diéta s főleg mennyiség kérdése. Az is számít, mit szeretsz s mivel laksz jól. Én egy vagon salátától is éhes maradnék, nekem sok fehérje és sok zsír kell a jóllakáshoz, én nyilván így eszem, ha fogyni akarok, ha nem.
De húsokat simán ehetsz a saláta mellé. Ha a főétkezésed is saláta, akkor milyen lehet a napi fehérjebeviteled (még ha van is a salátában pl. hús, az bizonyára nem sok)? (De lehet, hogy neked az ebéd csak egy lightos kis semmi és máskor eszel rendesen, ez lenne a jobbik eset.)
Eleget kell enned. Ha mondjuk nem vagy éhes délelőtt és alig eszel ebédre, akkor tudnod kell nagy és alapos vacsorát tartani... A napi összbevitel a legfontosabb, nem lehet kiragadni egy étkezést.
Zöldséges ételek, sovány húsok, halak, tengeri dolgok, saláták, teljes kiőrlésű ételek, rizs
Az olajban sült dolgokat, fehér lisztes dolgokat, tésztát, zsíros ételeket, vörös húsokat kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!