Kicsit megterheltem a gyomrom. Holnap reggelre jobb lesz?
Késő este teleettem magam (nem éreztem, hogy sok lenne, de így utólag az volt). Éjjel borzasztó hányingerre ébredtem és arra, hogy állandóan böfögnöm kell aztán kb. 1 óra elteltével jobb lett, vizet kortyolgattam, sétáltam, emésztéssegítőt vettem be. Utána jött a hasmenés, csak 3x voltam wc-n azzal minden ki is jött. Utána visszafeküdtem még aludni egy kicsit. Mikor felkeltem ettem egy pirítóst, kicsit émelygek és fáj a gyomrom, de bent marad. Holnap ugye suli, első nap, nem akarom már rosszulléttel kezdeni a tanévet. Anyukám szerint az "igazi" gyomorrontás hányással és/vagy több hasmenéssel jár szóval nem kell aggódnom.
Szerintetek is jól leszek reggelre? Addig mit ajánlotok mit egyek/igyak? Gondoltam, hogy ma koplalok, de később már gyomorégés miatt szenvedtem muszáj volt rá ennem valami diétásat.
Erre a SALVUS gyógyvíz a legjobb!
Borzalmas íze van, de nagyon hatásos!
Hamar rendbe jössz tőle!
Csak ajánlani tudom!
Szinte minden patikában lehet kapni 700-800.-ért, megéri megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!