Mit tegyek, ha nagyon erős hányingerrel keltem?
Figyelt kérdés
Lefekvés előtt össze vissza zabaltam szóval ja, erős hányinger ébresztett fel. Itt volt az egyik barátom szóval ez a zabalas mindössze pár órája tortent . Sokat kell bofognom és és a gyomrom, mi a legjobb, gyors házi praktika erre? Kihagyni nem szeretnem. Ha fekszek talán jobb, de azt hallottam ilyenkor a mozgás segít2016. aug. 31. 08:46
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat elirtam. Szóval a hanyast szeretném kihagyni mert nagyon nagyon félek tole. Pszichológushoz is jarok miatta, más a magasságtol meg a pokoktol fel. Én en a hanyastol...
Most is ez a legfobb bajom hogy rettegek hogy kihanyom.
2016. aug. 31. 09:08
3/5 A kérdező kommentje:
Mozogtam egy kicsit, vettem be emesztessegitot, kortyolgattam vizet most a hányinger már kicsit jobb és úgy érzem a gyomrom is kezd korogni.
Alul ott kijött minden, de ezt nem bánom, remélhetőleg ez majd segít.
2016. aug. 31. 10:00
4/5 A kérdező kommentje:
Furcsa, nem éreztem, hogy ennyire sokat ettem volna, máskor többet is jobban bírok. Talán az volt a baj, hogy sok volt az édes
2016. aug. 31. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!