Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, ha nagyon erős...

Mit tegyek, ha nagyon erős hányingerrel keltem?

Figyelt kérdés
Lefekvés előtt össze vissza zabaltam szóval ja, erős hányinger ébresztett fel. Itt volt az egyik barátom szóval ez a zabalas mindössze pár órája tortent . Sokat kell bofognom és és a gyomrom, mi a legjobb, gyors házi praktika erre? Kihagyni nem szeretnem. Ha fekszek talán jobb, de azt hallottam ilyenkor a mozgás segít
2016. aug. 31. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Legjobb praktika a hányás.
2016. aug. 31. 08:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat elirtam. Szóval a hanyast szeretném kihagyni mert nagyon nagyon félek tole. Pszichológushoz is jarok miatta, más a magasságtol meg a pokoktol fel. Én en a hanyastol...

Most is ez a legfobb bajom hogy rettegek hogy kihanyom.

2016. aug. 31. 09:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Mozogtam egy kicsit, vettem be emesztessegitot, kortyolgattam vizet most a hányinger már kicsit jobb és úgy érzem a gyomrom is kezd korogni.

Alul ott kijött minden, de ezt nem bánom, remélhetőleg ez majd segít.

2016. aug. 31. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Furcsa, nem éreztem, hogy ennyire sokat ettem volna, máskor többet is jobban bírok. Talán az volt a baj, hogy sok volt az édes
2016. aug. 31. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülök hogy jobban vagy. Pacsi
2016. aug. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!