Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lisztérzékenynek miből süssek...

Lisztérzékenynek miből süssek sütit?

Figyelt kérdés
Meglepetés sütit szeretnék sütni lisztérzékenynek. Azt olvastam hogy kukorica liszt vagy gluténmentes a megfelelő! Biztosan melyikből csináljak, hogy tutira ne legyen semmi gond??
2010. ápr. 21. 12:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

:)

Majd legközelebb remélem sikerül. Addig van a tűzőn amíg tényleg iszonyat kemény nem lesz, ez több perc--kb. 5 talán. De tényleg már nem tudod fakanállal keverni. Aztán leveszed és egyenként a tojást hozzáadod, és mindegyik tolással egyenként elkevered (én kézzel). A tojás igazából annyira nem hígítja fel, csak nyúlósabb lesz.

Hát akkor jó étvágyat, és biztos így is fini:)

Minden jót!

2010. ápr. 23. 10:24
 22/23 anonim ***** válasza:

Ok! Köszike!!Hát tényleg én nem hagytam 5 percet a gázon..sajnos....:((((

Nah de nem baj...legközelebb..

Amúgy te honnan vagy?:D Gondolom h nem...Nah mind1. H anem gond akkor várom a válaszod

:D

2010. ápr. 23. 11:03
 23/23 A kérdező kommentje:

Honnan vagyok?? Mármint város? Sopron!

Írj email!

csigucci@gmail.com---nem gáz hogy megadom, mert ezt nem használom (de be tudok lépni)

2010. ápr. 23. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!