Lisztérzékenynek miből süssek sütit?
Légyszíves írd meg hogy sikerült?! Én szombat reggel fogok újból csinálni simát meg glutén menteset(kíváncsi leszek arra is).
Ha mindent ezek alapján csinálsz nem lehet gond.
A lényeg--egyenként jól eldolgozni a tojást, pihentetni, meleg sütőbe, nem kinyitni 20 percig! A krémmel szerintem nem lehet gond!
Hajrá!:)
23/L.
Jajj megirom!!!! Kiváncsi vagyok nagyon!! Főleg a krémre is!!! Ilyent mér nem csináltam!! Van eg yfajta krémem és azt kombinálom bármihez kell, mert nagyon jó!!!
Reggel majd irok!!!!
Sziaaaa!!!Hát nekem egyáltalán nem jött össze!!!Nagyon nagyon folyékony lett, még tettem bele lisztet is többször h egy picit keményedjen, de semmi.Aztán olvastam az egyik oldalon h ha hig akkor a hűtőbe be kell tenni...De ezt már későn olvastam:))Előre gondoltam h biztos ilyen hig kell legyen:)))) Sajnos ez van, de lett egy csomó lapos sütikém:))) Amit ma krémmel egymásba rakok:)) De legközelebb ejsze összejön!!!
Üdv.
Szia!
Ezt egyáltalán nem értem. Ha a tűzőn van és adod hozzá a lisztet, ami nem kevés és "Ha a zsír elolvadt, egyszerre öntsünk hozzá 20 dkg lisztet, és fakanállal addig kavarjuk amíg ÖSSZEÁLL", magyarán annyira kemény hogy fakanállal már nem tudod keverni. Ezért is írtam hogy a tojásokat lehet kézzel eldolgozni(bár meleg a cucc), de fakanállal nehéz, mert olyan kemény.
Ha te is így csináltál mindent akkor nem értem, én is így csinálom...
Még egyszer--Még a tűzőn van amikor adom hozzá a lisztet, és amíg keverem el addig is azon van, és miután nagyon kemény lett csak azután veszem le a tűzről -- "A tűzről levéve, még forrón adjunk..."
Én csak erre tudok gondolni hogy itt lehet a gond. Hisz egy kicsi liszt is tökre besűríti levest.
Végülis, úgy volt h :::))))
Amikro hozzáadtam a lisztet akkor a tűzön volt..de akkro az volt a baj h kellett volna hagyjam amig jobban megkeményedik, mert a lisztet bele tettem és egyből ügyesen amikor lejött a fazék oldaláról akkor szerre a tojásokat adtam hozzá, és egyre jobabn csak lágyult ugyebár a tojástól:))) De nem baj, legközelebb majd tudom h mit rontottam el!!:)) Ma csinálok krémet akicsi "cipóimra" és nagyon finom lesz úgy is!!!!
Köszike!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!