Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lisztérzékenynek miből süssek...

Lisztérzékenynek miből süssek sütit?

Figyelt kérdés
Meglepetés sütit szeretnék sütni lisztérzékenynek. Azt olvastam hogy kukorica liszt vagy gluténmentes a megfelelő! Biztosan melyikből csináljak, hogy tutira ne legyen semmi gond??
2010. ápr. 21. 12:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
2 kiskanál segítségével tudsz ilyen kis "dió" nagyságú halmokat gyártani. Ha kisütöttem akkor én egyszerűen belemerem a tölteléket egy evőkanállal. Nem kellenek nagy praktikák, mindig a legegyszerűbb a legjobb:)
2010. ápr. 22. 13:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát nagyon angyon meggyőző!!!Ma ki is probálom!!!
2010. ápr. 22. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 A kérdező kommentje:

Légyszíves írd meg hogy sikerült?! Én szombat reggel fogok újból csinálni simát meg glutén menteset(kíváncsi leszek arra is).

Ha mindent ezek alapján csinálsz nem lehet gond.

A lényeg--egyenként jól eldolgozni a tojást, pihentetni, meleg sütőbe, nem kinyitni 20 percig! A krémmel szerintem nem lehet gond!

Hajrá!:)

23/L.

2010. ápr. 22. 13:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Jajj megirom!!!! Kiváncsi vagyok nagyon!! Főleg a krémre is!!! Ilyent mér nem csináltam!! Van eg yfajta krémem és azt kombinálom bármihez kell, mert nagyon jó!!!

Reggel majd irok!!!!

2010. ápr. 22. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
"Zsirozott sütőlapra"????Ezt értsem úgy h a sütőpapirt is zsirozzam ki??
2010. ápr. 22. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 A kérdező kommentje:
Későn értem haza! Nem a sütőpapírt nem kell:) Bár én a négy sarka alá szoktam egy pötty zsírt vagy margarint rakni (főleg piskótánál) így a helyén marad addig amíg bele nem öntöm:)
2010. ápr. 22. 22:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Sziaaaa!!!Hát nekem egyáltalán nem jött össze!!!Nagyon nagyon folyékony lett, még tettem bele lisztet is többször h egy picit keményedjen, de semmi.Aztán olvastam az egyik oldalon h ha hig akkor a hűtőbe be kell tenni...De ezt már későn olvastam:))Előre gondoltam h biztos ilyen hig kell legyen:)))) Sajnos ez van, de lett egy csomó lapos sütikém:))) Amit ma krémmel egymásba rakok:)) De legközelebb ejsze összejön!!!

Üdv.

2010. ápr. 23. 05:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Ezt egyáltalán nem értem. Ha a tűzőn van és adod hozzá a lisztet, ami nem kevés és "Ha a zsír elolvadt, egyszerre öntsünk hozzá 20 dkg lisztet, és fakanállal addig kavarjuk amíg ÖSSZEÁLL", magyarán annyira kemény hogy fakanállal már nem tudod keverni. Ezért is írtam hogy a tojásokat lehet kézzel eldolgozni(bár meleg a cucc), de fakanállal nehéz, mert olyan kemény.

Ha te is így csináltál mindent akkor nem értem, én is így csinálom...

2010. ápr. 23. 09:15
 19/23 A kérdező kommentje:

Még egyszer--Még a tűzőn van amikor adom hozzá a lisztet, és amíg keverem el addig is azon van, és miután nagyon kemény lett csak azután veszem le a tűzről -- "A tűzről levéve, még forrón adjunk..."

Én csak erre tudok gondolni hogy itt lehet a gond. Hisz egy kicsi liszt is tökre besűríti levest.

2010. ápr. 23. 09:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Végülis, úgy volt h :::))))

Amikro hozzáadtam a lisztet akkor a tűzön volt..de akkro az volt a baj h kellett volna hagyjam amig jobban megkeményedik, mert a lisztet bele tettem és egyből ügyesen amikor lejött a fazék oldaláról akkor szerre a tojásokat adtam hozzá, és egyre jobabn csak lágyult ugyebár a tojástól:))) De nem baj, legközelebb majd tudom h mit rontottam el!!:)) Ma csinálok krémet akicsi "cipóimra" és nagyon finom lesz úgy is!!!!

Köszike!!!

2010. ápr. 23. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!