Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 156 cm,50kg.16 éves lany....

156 cm,50kg.16 éves lany. Szerintetek el vagyok hizva?

Figyelt kérdés
Sziasztok, rengeteg fogytam, de meg mindig nem erzem magam a boromben. Nagyon sokan azt mondjak hogy el vagyok hizva, szerintetek tenyleg igy van? Alig eszem, naponta max 2xszer keveset, nem eszem semmi edesseget, rendszeresen edzem, mit tudnek meg csinalni?

2016. aug. 23. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz eldönteni, de szerintem ez már jó kategória:)
2016. aug. 23. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ez az 50 kiló feszes hús, izom, akkor pont jó De ha ez egy zsírpacni, akkor bizony nem jó. Eszedbe se jusson fogyózni. Egyél rendesen, mert attól lesz erőd, és fejlődsz rendesen. Sportoljál. Futni talaj-tornázni mindig lehet.
2016. aug. 23. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Elhizva nem vagy! A napi ketszeres etkezessel nem fogsz lefogyni, naponta legalabb 3szor egyel. Nezz meg egy dietas etrendet, le van irva pontosan, mit egyel es hanyszor. Reggeli-tizorai-ebed-uzsonna-vacsora!

Mit edzel?

2016. aug. 23. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Teniszezek, es mellette itthon edzem futogepen es van egy fel oras edzes programom itthon, de az leginkabb izom erosito, mert rengeteget vagyok serult :/
2016. aug. 23. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Fentről mèg annyit kihagytam, bár nem tudom szamit-e, hogy nem eszem szinte semmilyen allatbol szarmazo dolgot. Húst és tejet 3-4 eve nem, a tojást kb 1 eve nem. Es egyébként mindenből szinte teljes kiorlesut eszem, vagy bio-t.
2016. aug. 24. 00:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy lehetsz ilyen számokkal elhízva. Én 168 centi vagyok és 66 kiló, teljesen átlagos a testalkatom. Fogytam 16 kilót, és (betegség miatt) voltam egyszer 58, akkor olyan kommenteket kaptam, hogy rettentő vékony vagyok és betegnek nézek ki.

Minimum 3-szor egyél, a legjobb 5 étkezés lenne, de van, aki nem tudja azt betartani (Én négyszer eszem egy nap). Az edzés jó, ha a szervezetednek megfelel akkor a táplálkozásod se kéne, hogy bajt okozzon, de ha nem érzed így jól magad, akkor abban is keresheted az okát.

2016. aug. 24. 11:05
 7/8 anonim válasza:
Umm.. Ezt most komolyan kérdezed? 50 kg az nem sok. 156 cm az szerintem jó magasság. Ez nem elhízás, de kép nélkül ezt negezebb megállapítani. Ha érdekel a tényleges válasz, küldj egy csatolt képes fájlt magadról a Commissar.gebbet@gmail.com email címemre.
2016. aug. 24. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel elég fehérjét, akkor kevésbé tudsz izmos lenni. Keress direkt nagyobb fehérjetartalmú ételeket, ha szereted a hüvelyeseket pl, az nagyon jó. A feketebabpüréből nagyon sok dolgot szoktak csinálni, nemrég láttam hamburgerpogácsát is belőle. A súlyod egyébként nem sok. Egyáltalán nem. :)
2016. szept. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!