14 éves fiú vagyok. Nagyon alacson 160 cm, most kezdtem el nőni nyáron, és súlyra se a legjobb.35KG! Szeretnék hízni, de nem tudok. Pedig eszek rendesen, és sokat. Nővermnél 2x annyit, de ő ígyis 50kg. Hogyan szedhetek fel pár kilót magamra?
Sportolsz?
Miket szoktál enni?
( amúgy en is ugyanígy vagyok, csak 15/L es 39 kg :D )
Ne hagyd abba a focit :D
Legalább izmosodsz
Es az is jo, amit az utolso mondott :)
En 7 evet kosaraztam, es mellette néha lovagoltam is, 1 eve nem kosarazok, csak heti 1x fallabdaztam hobbi szinten b.nommel, ritkán kangoo-ra jártam es nyáron lovagoltam párszor es nem hiztam sokat
Szoval szerintem attól, hogy nem sportolsz nem fogsz hizni, legalábbis en nem hiztam :D ( nem a hízás miatt hagytam Abba a kosarazast :D )
De annak, hogy kém hizol sok minden állhat a hátterében , liszterzekenyseg, pajzsmirigyed nem normálisan működik
( nalam ezeket kizártak, es a többi lehetséges szervi baj, szoval nalam ez genetika :D )
De a genetikanak is nagy szerepe van ebben :)
1. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!