Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem való nekem hús? Mitől...

Nem való nekem hús? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Mikor eszem húst, utána mindig az az érzésem, hogy ennyi elég volt, és egy bizonyos mennyiség fölött (kb. fél csirkemell) már szinte hányingerem van, ha még egy falatot meg kellene ennem.

Szeretem az ízes, fűszeres húsokat, de mégse esik jól pár falatnál több.

2016. aug. 22. 19:30
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Furcsa dolog de én is így vagyok ezzel. Velem olyan is volt hogy egy párizsit se tudtam megenni pár harapás után :D Szívesebben eszek hús helyett éttermekbe is rántott sajtot vagy valami más ételt. (A legjobb az volt amikor vegának néztek..xd) Szerintem nincs ezzel semmi gond, csak arra figyelj hogy a szükséges tápanyagokat ne hanyagold el a szervezetedtől. :)

2016. aug. 22. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akiknek ilyen az anyagcseréje. Olyat is ismerek, aki elválasztott baba korától nem tudta megenni a húst, kihányta. Orvostól orvosig vitték, míg volt végre egy bátrabb, aki ki merte mondani, hogy nincs semmi baja, ilyen és kész.
2016. aug. 22. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csak az általam megtermelt tanyasi csirke, disznó.. Stb.. Húsokat tudom jóízűen elfogyasztani.

Ezért megértem aki városi miért lesz vega.

2016. aug. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!