Mitől van az, hogy valaki ennyire sovány? Kifejtés lenn.
Figyelt kérdés
Van egy pár haverom, aki még nálam is magasabb (én 181 cm vagyok és 76 kg, 23 éves) és mégis ilyen 45-55 kg közt van a súlya? Azt mondják, esznek rendesen, néha nekem úgy tűnik, hogy még nálam is többet, de mégis szinte csontsoványak. Én is a karomon vékonyabb vagyok, de mondjuk a hasamon egy picike zsírréteg lóg. Mitől lehet valaki ennyire sovány, hogy neki szinte csak a bőre csíphető éppen hogy össze még a hasán is, a combja is szinte vékonyan csőszerű, az ujjai pedig mint valami imádkozósáska?2016. aug. 8. 04:51
1/4 anonim válasza:
Ezt én is megfigyeltem. Nekem is egy pár osztálytársam szinte szálfa vékony, még a bordáik is látszanak, sőt, valakinek a combja felé még az erek is a hasalja felé. Szinte zéró zsír van a testükön.
2/4 anonim válasza:
Extrém gyors anyagcsere, felszívódási zavar, mégsem eszik mindig rendesen... Ezek lehetnek. Jó, betegség is, amiben az ember képtelen zsírt felszedni, de az tuti extrém ritka, nem magyarázza a kismillió vézna ifjoncot.
3/4 anonim válasza:
Vag genetika es kkor ilyen, vagy taplalkozasi zavaros es nyilvan nem fogja mondani
4/4 anonim válasza:
Én genetikailag ilyen vagyok például. Extrémgyors anyagcserém van, tehát akármennyit eszek, az csak a napi wc-re járásomat befolyásolja.
Bár néha egyszerűen elfelejtek enni, vagy az egésznapos iskola mellett (napi 13 óra) nincs rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!