Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek sovány vagyok? 13l

Szerintetek sovány vagyok? 13l

Figyelt kérdés
150cm vagyok és 35,5kg.Szerintetek kéne híznom? Ha igen hogyan? Hiába eszek nem hízok. Én olyan vagyok hogy kb óránként eszek de keveset,tehát sokszor eszek keveset. Régen jártam futni meg kéziztem is,de így sem változott semmi,aztán abbahagytam a futást és a kézilabdázást is.Szerintetek sovány vagyok?

2016. máj. 21. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Miket eszel?

Egyél sok szénhidrátot

szerintem soványka vagy

2016. máj. 21. 08:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Leginkább húsféléket eszek, szoktam gabonaféléket,szoktam rizst burgonyát...és még sorolhatnám😃 igazából majdnem mindent megeszek. Amit nem eszek meg:gomba,a húson lévő bőr és igazából szerintem ennyi amit nem eszek meg
2016. máj. 21. 09:07
 3/10 A kérdező kommentje:
2016. máj. 21. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
2016. máj. 21. 09:33
 5/10 A kérdező kommentje:
2016. máj. 21. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:
A képek alapján nem kell híznod, de izmot felszedni sosem árt. De ha egyelőre, ilyen zsenge korban az sem megy, az sem a világvége. Mozogni azért mozogj, az egészséghez kell.
2016. máj. 21. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
A súlyod teljesen normális, nem kell se hiznod, se fogynod. Egyél egészségesen és sportolj sokat.
2016. máj. 21. 15:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben.köszönöm a válaszokat
2016. máj. 21. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit kevés. Kép alapján elég sovány vagy, és nem egy csontod látom, az márpedig nem egészséges. Szerintem egy 5 kg-t kéne hízni 70% zsír 30% izom arányban mivel ilyen korban még nem kell annyira edzeni.
2016. máj. 21. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne azért csinálj valamit (sport, evés), hogy felszedj magadra egy kicsit, mert így, ha nem sikerül elsőre, elmegy az egésztől a kedved.

Ha nincs semmi egészségügyi problémád, akkor szerintem tök normális. Persze, vékonyka vagy, de nekem is van olyan osztálytársam, aki mindegy mennyit eszik, ugyanakkora már évek óta. Majd még fejlődsz testileg az évek során, aztán ha zavar, akkor edzel egy kicsit, formás leszel, stb.

2016. máj. 22. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!