Hogy letezik AZ hogy latszolag tok sovany vagyok viszont ha raalok a merlegre AZ 95 kilot mutat?
Figyelt kérdés
Car sovany nyomi kulsom van anyam AZT mondja Jo a merleg hasam zsiros viszont karom nagyon vekony na ez hogy lehet? 24f2016. jún. 22. 15:05
1/6 anonim válasza:
életedbe nem sportoltál, s..rul nézel ki
hogy lehet?
3/6 Szintis Zoli válasza:
Skinny-fat testalkat, valszeg rossz inzulinérzékenységgel párosulva.
Kezdj valamit sportolni, olvass utána, hogy milyen kajáknak és ételkombinációknak magas az inzulinválasza és azokat kerüld.
Ne kezdj segítség nélkül fogyózni, mert még rosszabbul fogsz kinézni, ha izmot is veszítesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Izmot nemigen tudok vesziteni nincs is rajtam semmi izom, karom vekony hasam zsiros de am nem nezek ki kovernek se nagydarabnak ez AZ Ami hihetetlen
2016. jún. 22. 16:53
5/6 anonim válasza:
Ebben az esetben elképzelhető, hogy 231 centi vagy a csak 95 kilód mellé.
6/6 A kérdező kommentje:
dehogy vok annyi, 180cm korul vok pontosan nem tudom
2016. jún. 26. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!