Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit, mennyit, hogyan, hányszor...

Mit, mennyit, hogyan, hányszor egyek hogy hízzak?

Figyelt kérdés
167cm, 46-48kg között mozgok. Nem cigizek, nem szoktam alkoholos italokat inni esetleg ünnepekkor, rendszeresen eszek egy nap kb 5x. Mégsem hízok. Lehet hogy az a baj hogy gyors az anyagcserém? Mivel ahogy megeszem pl az ebédet egyből szaladok a wc-re. Tudna esetleg segíteni valaki hogy mit egyek vagy hogyan, hányszor? Meg esetleg tömegnövelöt szedjek vagy inkább vitaminok?
2016. júl. 27. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyorsan kijön?

Nálam így derült ki a laktóz-intolarencia, elhagytam a tejet, és már tudtam is hízni :) érdemes mellé sportolni, hogy ne lógós hájad legyen, hanem izmosodj belőle.

Fehérjeport aktív sportolás/gyúrás mellett érdemes használni

2016. júl. 27. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:

A wc-re szaladásnak köze nincs a gyors anyagcseréhez. Lehet, hogy valami bajod van, akár emiatt meg sem emésztődik rendesen a bevitt étel...

Vitamint szedhetsz, az OK, tömegnövelőt felesleges, amennyiben tudsz eleget enni. Az mindegy, hányszor, csak legyen többlet s ne erőltesd túlzottan. Szóval csináld úgy, ahogy még viszonylag kényelmes, ha lehet. Ugyanez az ételekre. Vidd be, amit kell, de hogy szénhidrátot egyél vagy zsírt s milyen szénhidrátot, azt nem tudhatom, kinek ez, kinek az passzol nagyobb mennyiségben...

2016. júl. 27. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem ártana egy kivizsgálás élelmiszer-intoleranciára, allergiákra, emésztőszervi betegségekre. Ha evés után rögtön mész a wc-re, akkor sanszos, hogy "átszalad" rajtad az étel és nem megy végbe megfelelő emésztési folyamat, ezért nem tudsz hízni sem.
2016. júl. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!