Szerintetek kövér vagyok? 156 cm 32 kg.13/L
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszukat azoknak akik nem csak idegesíteni akartak, hanem válaszolni a kérdésemre.
Nem, egyáltalán nem vagy kövér - sőt, nagyon is sovány vagy. Ha ilyen paraméterekkel kövérnek gondolod magad, akkor sajnos testképzavarod van, ami komoly betegségekhez (pl. anorexia, bulémia, pszichés zavarok) vezethet.
Ha tényleg kövérnek látod magad, és nem tudod meggyőzni magad az ellenkezőjéről, akkor pszichológus segítségére szorulsz, mégpedig minél előbb, mielőtt kialakulna az említett betegségek valamelyike!
2016. júl. 25. 22:43
Most mit anorexiásoztok? Gyerek BMI-vel is kiszámoltam és az is megfelelő tápláltságot jelez. A csajsziból meg csinos nőci lesz, egy jó darabig nem lesz súlyproblémája.
2016. júl. 26. 07:58
Ha kövérnek érzed magad a 32 kg-al a 156 centidhez az Anorexia de nem meglepő hogy tagadod hiszen legtöbbször maga a beteg tagadja hogy valami problémája lenne menj orvoshoz és kezeltesd magad és szedj magadra pár kilót
2016. júl. 26. 12:06
13. Szerinted az lesz csinos nőci aki csont és bőr ? Eléggé fura ízlésed van
2016. júl. 26. 12:09
16/25 A kérdező kommentje:
Ha titeket boldoggá tesz hogy leírhatjátok hogy anorexiás vagyok csak csináljátok.Nem érdekel.Nem vagyok az és ennyi.Csak jobban tudom mint ti.
Jó ha kövérnek érzed magad akkor fogyjál még legyél olyan mint egy afrikai kis gyerek mintha nem lenne mit enni otthon
2016. júl. 26. 13:17
Nem vagy anorexiás!
Még...
Csak kórosan sovány, és kóros önértékelési zavarban szenvedsz.
Majd egy 2-3-5 év múlva, ha így folytatod, na akkor már anorexiás leszel.
Azért majd amikor a kórházban ápolnak, meg amikor majd évekig jársz terápiákra, hogy újra normális alkatú legyél, és esélyed legyen egy tűrhető életre, akkor majd kérlek, gondolj vissza rá, hogy 13 éves korodban az a sok ember, akik szerinted csak "piszkáltak", mit mondott!
2016. júl. 26. 22:12
19/25 A kérdező kommentje:
Ezen már csak nevetek.El kell hogy szomorítsalak nem leszek anorexiás.
Hát pedig ha így folytatod az leszel ha még nem vagy az és én inkább orvoshoz mennék hogy megálapítsa mert ha nem is vagy az igaza van az utolsónak hogy kórosan sovány és ha ezt mondod egy orvosnak hogy kövérnek érzed magad így ahogy vagy akkor nyugodj meg hogy mindenképp kivizsgálna hogy nem vagy e anorexiás
2016. júl. 27. 18:42
Kapcsolódó kérdések: