Szerintetek kövér vagyok? 156 cm 32 kg.13/L
Nem vagy kövér. Anorexiás vagy.
Téma lezárva!
Most bocsi, hogy azt írom amit, nem akarlak megbántani, de kb. EXTRA megfelelési kényszerben élsz.
Ha nem mondja mindenki, hogy csodálatos vagy, akkor össze fogsz roppanni,holott még barbi babáznod kéne.
Gondolkodj egy kicsit!
156 cm-es FELNŐTT 56-46 közötti súlyban ideális.
Biztos, hogy jól mérted magad???????????
Növésben vagy!!!
Nem kéne tönkretenned magad, mert a "barátok", "barátnők", ezt várják el.
Ennyi erővel legyél minden tantárgyból 7-es, és akkor nem fogsz holnap a korházban kikötni.
Te is jól tudod, hogy nem vagy az. Igen, hűha, elképesztő, hogy 32 kg vagy 13 évesen. Én még majdnem 2X annyi, pedig én is 13-14 vagyok és 160 cm körül. És nem vagyok kövér. De egyébként is mi lenne akkor ha azok lennénk?!
Az élet nem arról szól hogy hány kilók vagyunk, vagy hogy hogy nézünk ki. Ne rágjátok magatokat ezen (Te se, Kedves kérdező, még akkor se ha nem gondoltad komolyan), csak fogadjátok el magatokat.
Nem akartalak megbántani, tudom jól esik ha azt mondják ,,Á dehogy vagy kövér" vagy hogy ,,De jó neked". De nem ez a lényeg, hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!