Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan csökkentsem a testzsíro...

Hogyan csökkentsem a testzsírom? Milyen sport? Milyen ételek?

Figyelt kérdés

Szeretnèk zsírból fogyni,már elèrtem a számomra ideális testsúlyt. A löttyedt rèszeket szeretnèm eltüntetni, nem èrdekel meddig tart.Vagy ha valaki nagyon tapasztalt írjon már rám lègyszi ès magyarázza el mert tuti nem vagyok kèpben ezekkel.Ha van erre valamilyen edzèsterv/ètrend/ èrdekelne

18L 160cm 35% testzsír

2016. júl. 18. 00:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Étrend: fehérje (hús), csökkentett kalóriabevitel

Edzés: kardio (pl. futás)

Testépítő portálokon a szálkásításra keress.

2016. júl. 18. 01:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Valamilyen szálkásító étrend (ami hozzád passzol), a kalóriamennyiséget ki kell tapasztalnod.

Zsírégetésre az aerob edzést mondják a legjobbnak, persze mind segít, a kardiót nem célszerű túlzásba vinni (kivéve, ha az állóképesség fontosabb számodra az izmoknál), de a keringési rendszernek jó, kalóriát pedig sokat tud égetni, ha bírja az ember. Persze a kalóriadeficittől fogysz, az a legfontosabb.

Szálkásíts, majd tömegelj, ha a jelenlegi súlyod a szimpatikus számodra, persze kisebb testzsírszázalékkal. Én is ezt teszem. Kezdőként szálkásításkor is izmosodik az ember, de azért keveset.

2016. júl. 18. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!