Nem tudok enni tegnap óta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyaralni vagyok, nem tudom elengedni és jól érezni magam, szorongok állandóan. Az első napokban se ettem sokat, de tegnap óta semmit. A gyomrom nagyon éhes de faj az idegessegtol és "oklendezeserzesem" van, kegyetlen..tudom hogy csak az ideg de nem tudok mit kezdeni vele. Vékony is vagyok, és most fogyni is elkezdtem. Borzalmasan nézek ki2016. júl. 16. 12:13
21/24 anonim válasza:
Ha tudsz valahol venni, B1 vitamint szedhetnél, azerintem jobb lenne, mint a nyugtató.
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/11738/a-b-vitaminok-hianyai-es-tunetei
22/24 A kérdező kommentje:
Reggelre megint jobb lett, tojást ettem most még gyümölcsöt csak egy pici hanyingerem van. Próbálok nem agyalni rajta, mert akkor csak rosszabb
2016. júl. 17. 12:21
23/24 anonim válasza:
NEKEM MI A G**IMÉRT NEM TUDSZ VISSZAÍRNI?...
24/24 anonim válasza:
Utolsó, nem értem a felháborodásodat, a kérdező minden kérdésedre adott választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!