Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudok enni tegnap óta....

Nem tudok enni tegnap óta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyaralni vagyok, nem tudom elengedni és jól érezni magam, szorongok állandóan. Az első napokban se ettem sokat, de tegnap óta semmit. A gyomrom nagyon éhes de faj az idegessegtol és "oklendezeserzesem" van, kegyetlen..tudom hogy csak az ideg de nem tudok mit kezdeni vele. Vékony is vagyok, és most fogyni is elkezdtem. Borzalmasan nézek ki
2016. júl. 16. 12:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
5 napot kéne még kibirnom
2016. júl. 16. 13:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt nem tudnál enni? Az könnyebben emészthető, mint a kenyér. Bár kellene valamilyen fehérje is, tojás vagy főtt/párolt hús. Lehet, hogy benyeltél valamilyen helyi bacit, vagy az idegeskedés miatt rossz a gyomrod. Melyik országban vagy, elárulod?
2016. júl. 16. 13:57
 13/24 A kérdező kommentje:
Ismerem magam. Biztos, hogy az idegesség.
2016. júl. 16. 14:28
 14/24 A kérdező kommentje:
Bulgariaban vagyok
2016. júl. 16. 14:28
 15/24 A kérdező kommentje:
Megyunk ma bevásárolni, majd veszek könnyű ételeket. Csak péntekig kell kihúzni ha hazamegyek tudom, hogy visszaáll minden a régi kerékvágásba
2016. júl. 16. 14:29
 16/24 anonim válasza:
Nekem miért nem írsz vissza?...
2016. júl. 16. 15:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha esztek valahol, esetleg rendeljetek sopszka salátát. Olyasmi, mint a görög saláta, hátha azt meg tudod enni. Ha nagyon nem kívánod azt sem, akkor pl. natúr joghurttal és gyümölcsökkel (pl. sárgadinnye) ki tudod húzni azt a pár napot.
2016. júl. 16. 16:15
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most egy fokkal jobb, legalábbis gyümölcsöket tudtam enni pl. A banán egy kicsit laktató is. Meg a joghurt is ment.
2016. júl. 16. 20:27
 19/24 anonim válasza:
MIÉRT NEM ÍRSZ VISSZA NEKEM KÉRDEZŐ?... :(
2016. júl. 16. 23:07
 20/24 A kérdező kommentje:
Azt hittem már jobb lesz. Meg is vacsoráztam rendesen, de a vége már nehezen ment le, azóta is hanyingerem van. Most már nyugtatokkal próbálkozok, még próbálok nem rá gondolni, úgy jobb egy picit
2016. júl. 17. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!