Valami ötletet tudtok nekem mondani vagy módszert ajánlani?
Azért a táplálék összetevőire szerintem eléggé oda kell figyelni. Megrághatok én alaposan egy kiló krumplit is, mégse vittem be a szervezetembe a megfelelő tápanyagokat.
Kérdező,
Mielőtt sportolni kezdtél, milyen volt a testalkatod? Ezt érdemes szem előtt tartanod, én pl. hízékony vagyok, így oda kell figyelnem. Viszont a tested jelzi, hogy éhes, szüksége van még tápanyagra ehhez az életmódhoz. Ha megfelelő minőségű ételeket eszel, nem lesz baj az emésztésükkel. Viszont ez mindenki számára más, van, aki gyümölcsön él, a barátom a 130 kiló és hatalmas izomtömeg mellé nem bírna hús nélkül élni. :) De szerintem ha tényleg ennyire aggaszt, akkor szüleid is belemennének, hogy egyszer felkeress egy táplálkozási tanácsadót. Számításba vesz a testalkatod, céljaid, anyagcseréd, és összerak neked egy tökéletes étrendet. Mert így láttatlanba mondhatom neked, hogy én mit ettem, amikor fogytam, lehet, neked egyáltalán nem jönne be. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!