Tudnátok olyn könyvet vagy módszert mondani ami segít hogy ne érezzem magam egy nagy adag sz*rnak, illetve, hogy el tudjam érni a beveszem a leszarom tablettát állapotot?
A leszarom tablettát egy életre felejtsd el!! Vagy tanuld meg rendeltetésszerűen "használni". Nagyon nem jó érzelmek nélkül élni, higgy nekem, hónapok óta egyetlen érzelmet sem sikerült kicsikarnom magamból a rettegést kivéve. Minden mást kiiktattam az agyamból, és most egy még szarabb ember vagyok, mint azelőtt.
Nem tudom, milyen bevált módszer van erre, de amit észrevettem magamon, az az, hogy sokat kaptam sok embertől, jót is, rosszat is. A rosszat megjegyeztem, a jót meg nem. És csak a rosszat viszonoztam. Most törekszem arra, hogy mindenkivel megszakítsam a kapcsolatot, aki nem tud nekem jót adni, aki pedig tud, annál arra törekszem hogy viszonozzam a jóságát. Először a legjobb haverommal kezdtem, aki mindig meghívott egy italra, ha arra tévedtünk, én pedig sose hívtam vissza, mert nekem nincs pénzem. Nem akartam elfogadni a meghívását, de ő szívesen adta, mondta hogy egyáltalán nem zavarja hogy nem tudom visszahívni. Most megváltoztattam a hozzáállásomat, és ha nem is állok olyan jól anyagilag, akkor is meghívom. Mert ha van valaki, aki megérdemli, akkor ő biztosan.
Ez csak egy példa volt, hogy értsd, szóval próbáld meg meglátni hogy mire van szükségük másoknak ahelyett hogy mindig csak magaddal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!