Tudnátok mondani hormonmentes megbízható fogamzásgátló módszert a gumin kívül? Nem szültem, így a spirál nem jöhet szóba.
A Nuvaring olyan, mint a tabletta, csak nem szájon át kell szedni. A Jaydess kis méretű spirál, helyileg hat, a szisztémás keringésbe nagyon kevés kerül be belőle.
Használhatsz még pesszáriumot spermiciddel. Vagy akár megbarátkozhatnál az óvszerrel is, nem olyan borzasztó az, és legalább biztonságos.
Esetleg más összetételű gyógyszer vagy egyéb "eszköz"? Lehet, hogy csak meg kell találni a megfelelő hatóanyag tartalmú készítményt.
Nem tudom, hogy összetételét illetően milyen különbség van, de én tapaszt használok. Korábban pedig évekig óvszerrel védekeztünk és nem volt olyan borzasztó.
A barátom képtelen óvszerben, én se szeretem. Úgy meg képtelenség, ha lankad a gumiban.
8 évig szedtem gyógyszert, az utóbbi 4 évben voltak problémáim (vagy csak ekkor vettem észre), a Mistráltól volt migrénem, pedig az azt azért kaptam mert "kevesebb a mellékhatása" a Lyndinette-hez képest.
Már nem tudok mit kitalálni. Pharmatexben nem bízom miután terhes lettem mellette :(
Jaydessel azért vagyok bizakodó, mert azt olvastam, hogy csak helyileg hat :)
Most tervezek nőgyógyászhoz menni, mert abbahagytam ismét a gyógyszert és nem fogom újrakezdeni. Képtelen vagyok nedvesedni, pedig csak egy hónapja kezdtem újra a lyndinette-t :(
Amikor abortuszra kellett mennem ott nem használtak lamináriát, hanem valami tablettát csak ami felpuhította a méhnyakamat, igaz 5 hetes terhesség volt csak.
Ettől féltem én is, hogy a jaydess nagyon durva lenne, akkor marad a tabletta és a szexuális vágy hiánya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!