Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert ilyen kinzoan lassu a...

Miert ilyen kinzoan lassu a fogyokura?

Figyelt kérdés

Marcius ota 8 kilot fogytam .

Nagyon lassan megy a fogyas, sok a stagnalasi periodus, soha nem eltem at h olvadnanak a kilok ....

Minden 100 gramm zsirert kemenyen meg kell dolgozzak.

Mozgok sokat , power walking , peldaul , lecsökkentettem a kaloriabevitelt es szerintem sokkal gyorsabb tempoban kene fogyjak ...

Nagyon frusztralo , es nagy sulyrol indultam , az elsö kilok se mentek könnyen , nem ehezessel probaltam fogyni hanem ésszerubb modszerrel ....

Masnak is ilyen frusztralo ...mert nekem az .... 104 kilorol indultam / 39 eves nö /170 magas

2016. júl. 7. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A hízás se ment gyorsabban. Az a jó ha ugyan olyan lassan fogy az ember mint ahogy meghízott.
2016. júl. 7. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Hízni se két hónap alatt híztál el. Mennyi kalóriát viszel be egy nap,
2016. júl. 7. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
?*
2016. júl. 7. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szamolom a kaloriakat hanem 3-4 szer eszek egy nap nagyon kis adagot , ami elfer egy kavescseszen.

De ha meg megunom a stagnalast neha akkor meg jobban csökkentem az adagot ..

Sokszor erzem h ehes vagyok olyankor es ha csillagokat latok akkor meg le lemegy 200-300 gramm

2016. júl. 7. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

A kilók nem szoktam csak úgy olvadni, azért nem élted át. Másrészt pedig lassan 40 vagy, ilyenkor már nem olyan könnyű változtatni a testünket. Én csak 30 vagyok, de már így is rohadt nehéz.

A másik pedig, hogy az étel mennyiségét nem a tányér méretében mérjük. Kérdés, hogy mi van abban a tányérban. Vannak nagyon kalóriadús ételek, ezekkel könnyű túllőni a célon. Az is lehet, hogy túlzásba estél, és azért ragaszkodik a tested minden egyes kalóriához. A kevesebb néha több, legyen szó edzésről vagy kalóriamegvonásról.

2016. júl. 7. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

#1: Ez butaság. Én évi 1 kilóval híztam... Nem szeretnék 60 éves koromra leszálkásítani s csak azután tömegelni... S van, aki extrém gyorsan hízik, ő se fogy extrém gyorsan. A fogyás reális tempójának semmi köze a hízás tempójához.

Kérdező, maga a tempó még jó lenne, én sosem fogytam ilyen gyorsan - de mivel neked nagy a felesleged s keményen küzdesz (míg én elég hedonistán csináltam az elején s nem is mozogtam különösebben), megértem, hogy kevesled a fogyást.

Mennyi kalóriát viszel be? Biztos, hogy elég keveset egy tempós fogyáshoz? Van, akinek a számaihoz képest kevés a kalóriaigénye, a mozgás persze ezen sokat segít, s van, aki sokat eszik fogyáskor is, mert kis deficitben is éhes...

Ami az életkort illeti, az is számíthat, de az egyéni tényezők sokkal többet. Van, akinek ennyi idősen is gyorsabb az anyagcseréje, mint az átlag fiatalé, akkor is, ha nem mozog és nincs sok izma. De sokan tényleg arról számolnak be, hogy már igen ifjan (akár 30 éves koruk után) lelassul az anyagcseréjük. Brrr.

2016. júl. 8. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!