Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Még mindig túl sovány vagyok,...

Még mindig túl sovány vagyok, vagy ez így jó?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon vékony voltam, volt hogy 172 centihez 47 kiló voltam, ekkor voltam kb. 14 éves. Jelenleg 178 centi vagyok és 56 kiló. Elég sokat eszem, reggelire tojásrántotta sonkával vagy melegszendvics, tízóraira szendvics vagy gyümölcs, ebédre általában valamilyen hús krumplival, rizzsel, zöldségekkel, vagy főzelék, tészta stb. Ebéd és vacsora között még általában kétszer eszem, joghurtot, salátát, gyümölcsöt, valami szendvicset, vacsorára általában azt és ugyanannyit mint ebédre, és kb. este 10-11 óra körül még eszem joghurtot müzlivel vagy néha melegszendvicset, ezeken kívül még gyakran nassolok. Sokszor szoktam sétálni, futni, biciklizni, más sportot nem szeretek. Nincs semmi bajom és szinte sose vagyok beteg, de egyszerűen nem tudok meghízni, és ez a súly elvileg még mindig túl sovány, de már tényleg nem tudok hízni, max izmosabb lehetnék, de az nekem nem tetszik. Szerintetek ez így rendben van, vagy mit kéne még csinálnom? 18/L

2016. jún. 29. 00:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De nekem így is egészségesen működik a szervezetem, és hülyeség húzni egy határt, hogy mikortól egészségtelen a testsúly. Én próbálok hízni, de egyszerűen nem megy és aki ismer az tudja hogy sokkal többet eszem a kövér embereknél. Lehet hogy azért van mert én nem sok egészségtelen dolgot eszem, emiatt nem vagyok hájas se, viszont alig vagyok beteg, erős a hajam és a körmöm és sokat szoktam futni, amennyit a legtöbb"egészséges" súlyú ember nem tud. Nem hiszem hogy egy 65 kilós nő, aki sok egészségtelen ételt eszik és nem tud lefutni pár kilométert az egészségesebb mint én. 10 kiló plusz izommal meg már túl izmos lennék.
2016. júl. 1. 00:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges ételekkel is el lehet hízni, ez a kalórián múlik, nem az ételek fajtáján.

Tartom, amit korábban írtam: ezen a szinten még lehet egészséges az ember (vannak alapból vékony emberek, akik nem tudnak hízni - lehet, hogy tudnának, ha betegre ennék magukat, de az se jó, ugye -, de aktívak, egészségesen élnek meg minden. normál embernek ilyenkor azt mondjuk, egyen többet, de ha valaki nem tud, s így is rendesen eszik, nincs baja, s mindig vékony volt, akkor ő ilyen és kész).

Nem lennél túl izmos +10 kiló izommal, de ez persze megítélés kérdése. Sokunk szerint egy nő naturálban nem lehet túl izmos a 178/66 még simán elérhető szálkásan. De megértem azt is, ha valaki nem szimpatizál a "sok" izommal, ízlések és pofonok. Az én párom sem izmos és nekem tetszik. Kép nélkül csak tipp, hogy neked nincs sok izmod, pedig az szép és hasznos. Valami erő és forma kell az emberre, legalábbis nem árt. De ha nagyon nehezen megy, illetve az adott embernek ez igazán nem fontos, lelke rajta. Az egészség a legfontosabb :)

2016. júl. 1. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!