Még mindig túl sovány vagyok, vagy ez így jó?
Egészséges ételekkel is el lehet hízni, ez a kalórián múlik, nem az ételek fajtáján.
Tartom, amit korábban írtam: ezen a szinten még lehet egészséges az ember (vannak alapból vékony emberek, akik nem tudnak hízni - lehet, hogy tudnának, ha betegre ennék magukat, de az se jó, ugye -, de aktívak, egészségesen élnek meg minden. normál embernek ilyenkor azt mondjuk, egyen többet, de ha valaki nem tud, s így is rendesen eszik, nincs baja, s mindig vékony volt, akkor ő ilyen és kész).
Nem lennél túl izmos +10 kiló izommal, de ez persze megítélés kérdése. Sokunk szerint egy nő naturálban nem lehet túl izmos a 178/66 még simán elérhető szálkásan. De megértem azt is, ha valaki nem szimpatizál a "sok" izommal, ízlések és pofonok. Az én párom sem izmos és nekem tetszik. Kép nélkül csak tipp, hogy neked nincs sok izmod, pedig az szép és hasznos. Valami erő és forma kell az emberre, legalábbis nem árt. De ha nagyon nehezen megy, illetve az adott embernek ez igazán nem fontos, lelke rajta. Az egészség a legfontosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!