Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudnék többet enni?

Hogy tudnék többet enni?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy elég vékony vagyok a magasságomhoz képest. Kb.165-66 cm, 40 kg. Valószínűleg örököltem, mert a családomban nagyon sokan vékonyak, főleg apai ágon.

Akár mennyit eszek (mikor eszek, egy idő után úgy érzem, nem fér több belém, és ha még eszek bizosan kihányom ).

Tudnátok ajánlani bármit? ( gondolok itt vitamin ra, gyógyszerre, vagy bármilyen hízlaló ételre )... Esetleg tipp, hogy hogy tudnék többet enni?

Köszönöm előre is.

2016. jún. 14. 19:58
 1/3 Szintis Zoli ***** válasza:

Minden nap van 5 ilyen kérdés, de Te vagy az első, aki ezt leírta: "ha még eszek bizosan kihányom". Ezért téged végre komolyan lehet venni.

Akár túl gyorsan telítődsz, akár valóban sokat eszel, meg kell próbálnod kisebb térfogatban több kalóriát elfogyasztva kalóriapluszba kerülni. Ezt a kalóriapluszt nem ártana úgy fenntartani, hogy közben heti 3-4 (lehetőleg súlyzós vagy saját testsúlyos, ha még nem vagy 16,akkor saját testsúlyos) edzésed és megfelelő (kb. 2 g/testtömegkg) fehérjebeviteled van. Akkor izmosodnál és nem csak zsírosodnál.

Nem kell gyógyszer!

Miket eszel, amitől degeszre vagy, mégsem hízol?

2016. jún. 14. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Húsfélékből csak a csirke, disznóhúst nem szeretem.

Tésztafélék.

Gyors kajából gyros, hamburger... Stb. Tehát nem olyanokat, amiktől ne lehetne pár kilót felszedni.

2016. jún. 14. 22:49
 3/3 Szintis Zoli ***** válasza:

Akkor tényleg nem rajtad múlik.

Próbáld a jó zsírok bevitelét növelni. Az kis térfogat, sok kalória.

Van persze, akit a zsír csak még jobban eltelít, de talán Te nem ilyen vagy.

2016. jún. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!