Ehetnékem van de nem szabadna többet enni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bocsánat ha rossz kategória#étel #szabaf
2016. máj. 25. 16:52
1/4 anonim válasza:
Igyál, az majd elveszi az étvágyadat.
2/4 anonim válasza:
Igaz, ez most már nem segít, de tuti van máskor is ilyened...
Mit jelent az, hogy nem szabadna? Mert van, aki éhezteti magát...
S mi az ehetnéked van? Éhség? Étvágy? Én akkor mondom ezt, ha a második vagy valami más késztetés, de éhes nem vagyok s tényleg nem kéne ennem (bár van, hogy ennie kell az embernek, mégsem éhes. van, aki soha nem éhes).
Alapesetben, ha csak étvágyad van, de tudod, hogy nincs szükséged evésre, ne egyél.
Ha ez valamiért nehéz, ezt ismerem... Ilyenkor valami szolidat eszem vagy iszom. Sokszot a tea is jó (persze üresen, mindig úgy iszom, elvégre így kell), de lehet, hogy neked nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Étvágyam van és épp fogyózok és nyitogatom a hűtőt és próbálok nem enni...
2016. máj. 26. 14:34
4/4 anonim válasza:
Fogyózni sokunknak nehéz, olyan étrend kell, ami mellett jóllakottan s élvezetesen tudsz fogyni. Legalábbis a hedonistábbaknak, mint én. Bizonyára étrendváltoztatás kellene vagy több étel. De ha csak kósza étvágy, ne foglalkozz vele. Ha erős kívánás, hiányérzet, akkor étrend...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!