Adnátok egy pár tippet, hogy kezdjek neki a fogyásnak?
Pl.hogy mit lehet,meg mit nem lehet enni és,hogy mit és mennyit kéne mozognom
Előre is köszi a válaszokat!
Ajjajj... erről regényeket lehetne írni, a net is tele van mindenféle okossággal, húszmillió fogyókúra módszerrel.Nagyon sok függ attól hány éves vagy, mennyit szeretnél fogyni és van-e valami eü problémád / pajzsmirigy, cukor, stb./.
Én a kalóriaszámolás híve vagyok, nem szeretem a szélsőséges, megvonáson alapuló diétákat, szerintem hosszú távon tarthatatlanok. Nézd meg ezt az oldalt: [link] Nagyon jó a közösség is, sokat segítenek egymásnak. Amit röviden tanácsolni tudok: minél kevesebb üres kalória, amiben kevés a tápanyag, próbálj minél többet mozogni lehetőleg minden nap és vigyázz arra, hogy ne fogyj túl gyorsan. Én pl 3-5 kilót szeretnék leadni, nekem a havi egynél több fogyás már éhezéssel jár. Heti 4szer járok edzőterembe, normálisan eszek - igaz, nem vagyok már 20 éves :). Sok sikert, az a lényeg, hogy türelmes legyél magaddal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!