Lent megmagyarázom, elég összetett a baj. Adnátok tanácsokat?
Figyelt kérdés
...=anorexiás voltam, bulimiás lettem. 3 hónapja nincsenek ,,női bajaim" sem, 48 kg lettem a 160 cm-emhez. 14 éves vagyok, lány. Pszichológus hetente lát, nem ez a lényeg. Édesanyámat szeretném ,,meglepni" karácsonyra 51-2 kilóval a mérlegen, de régi félelmem, hogy tömeg=zsír. Szeretnék ezek szerint nem zsírt, hanem izmot felszedni, ha ez így érthető. Falásrohamaim mindennaposak, ezeket el lehet kerülni helyes táplálkozással. ha hajlandó és tud valaki segíteni, akkor kérem, tegye meg. kész étrendet is szívesen betartanék. köszönöm.2013. dec. 7. 17:20
1/5 anonim válasza:
Tanácsot ugyan nem tudok adni, jó lenne egy dietetikus megkeresni személyesen vagy akár neten is, de hajrá kicsi lány, így kell ezt csinálni!
Megtetted az első lépést, ez az jelenti, hogy meg akarsz gyógyúlni! És ha akarsz, teljes erővel, akkor meg is fogsz!
Gratulálok! :)
2/5 anonim válasza:
Van egy honlap, receptekkel, mintaétrenddel, nagyon jó, nem zabálós :Hízókúra soványaknak
ezt biztos tudnád csinálni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a bátorítást és a segítséget! :) olyan jó, hogy nem lehurrognak... :D a mai nap teljesen ,,tiszta" volt
2013. dec. 8. 16:04
4/5 anonim válasza:
Nagyon örülök! Csak így tovább, nagyon szurkolok neked! Sikerülni fog meglátod!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Étrendeket, tanácsokat változatlanul elfogadok :)
2013. dec. 9. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!