Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valakinek baja attól,...

Lehet valakinek baja attól, ha citromlét iszik?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdésem bövebben:

Lehet valakinek baja (bármilyen) ha citromlét iszik. itt értem az igazi citromlére, vagy amit a teába teszünk. (NEM üdítő italra gondoltam). Több esetben is érdekel:

-akkor, ha csak azt issza(mintha üdítő lenne), mellé rendesen táplálkozik?

-akkor, ha csak azt issza és alig eszik hozzá?

-És ha tényleg káros, akkor mennyi után, szóval mennyit kell inni, ami már bajt okozhat?

Köszi!

*T.^.^*

Úí.: Csak kiváncsiságból kérdezem. Én nem tenném és a környezetemben senki sem. Szal létszi normális válaszokat!!

2010. ápr. 11. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
szétmarja a torkát meg a gyomrát meg a nyelőcsövét még fekélyt is kaphat ha nem táplálkozik mellé
2010. ápr. 11. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
a fogaidat és tönkre teszi.
2010. ápr. 11. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiába kell higítva fogyasztani a citromlevet normál esetben. Nagyon savas, azért fogaknak, gyomornak árt (ahogy írták előttem), felborítja a sav-bázis egyensúlyt a szervezetedben és az elsvaasodás következsményei egy orvosi honlap szerint a teljesség igénye nékkül is ilyen listát alkotnak:

AIDS, allergia, alvászavar, anyajegyek, aranyér, arthritis, arthrosis, asztma, bélterhelés, böjtkrízis, bőrbetegségek, bronchitis, cellulitisz, csontritkulás, csontvázproblémák, depresszió, diabétesz,ekcéma, emésztési panaszok, endokrin mirigyek, epekő, érelmeszesedés, fáradtság, fejfájás és migrén, fogszuvasodás, gombás fertőzések, gyermektelenség, gyomorégés, gyomorhurut, gyomorproblémák, hajhullás, hallászavar, hasmenés, hátfájás, hőhullámok, idegrendszeri problémák, korai öregedés, ingerlékenység, izombetegségek, izomláz, ízületek betegségei, kimerültség, koleszterin lerakódás, koncentráció zavarok, köszvény, köröm betegségei, kötőszövet-gyengeség, lábizzadás, lábszárfekély, lágyrész-reuma, léguti betegségek, májproblémák, nemi szervek betegségei, neuralgia, nyombélfekély, parodontosis, pattanások, porckorong problémák, potenciazavarok, rák, reuma, sokizületi gyulladás, stresszhajlam, szájszag, szembetegségek, szénanátha, szívinfarktus, sclerosis multiplex, testszag, túlsúly, változókori-panaszok, vérnyomás, vesebetegségek.

Úgyhogy hajrá.

2010. ápr. 11. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hülye leszel tőle;)
2010. ápr. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!