Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves lány vagyok magasságom...

Ogi kérdése:

14 éves lány vagyok magasságom 175cm és a sulyom meg 85 kg. Szerintetek a 85 kg az sok?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 16:58
1 2
 11/15 anonim válasza:

A kalóriabàzis c. Veboldalon sok hasznos informàciót talàlhatsz ahhoz, hogy le tudj fogyni. Rengeteg segítség, ràadàsul segít kiszàmolni a szàmodra ideàlis testsújt.

Szerintem egy próbàt mindenképp megér ;-)

2016. jún. 1. 15:44
 12/15 Gg kiara válasza:
Eléggé sok. Pld haverom /fiú/ ugyan igy van csak 62kilo. De nem kell annyira fogyni. Ilyennek vagy jo :-)
2016. jún. 1. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Anyád, Gg kiara!

A hozzád hasonlók miatt ilyen ez a világ.

Jól érzi a kérdező, hogy valami nincs rendben, tudja is, inkább csak a megerősítés miatt kérdezett be. - szerintem.

Legyél kemény ogi, szorítsd össze a fogad basszus és tedd oda magad az élet minden területén.

Önfegyelem az egyik legfőbb erény.

Tökmindegy, mit eszel, lényeg, hogy a gyorsan felszívodó szénhidrátok arányát figyeld az étkezéseidben.

NE fogyókúrázz, hanem arra figyelj, hogy ne csipszet, kólát meg egyéb szemetet egyél, hanem táplálékot, amire szüksége van a szervezetednek.

Mellé játssz kettlebellel, heti 2-3 alkalommal - tyúbon ezer workout video van fent - és meglásd, úgy fogsz kinézni, mint egy istennő.

Persze ha olyan fospötty testalkat is megfelel, mint amilyen valószínűleg kiara alatt is figyel, akkor elég az is, ha nem eszel este 6 után...

fagyit...

csokisat...

20 gombócot...

2016. jún. 2. 08:27
 14/15 robikobra válasza:

[link]

Használd ezt a linket! Testtömegindex. Ez megmutatja milyen szinten vagy súlyban. Sovány vagy túlsúlyos. Te sajnos túlsúlyos vagy. Pár kilót le kellene adnod.

2016. jún. 5. 14:13
 15/15 anonim válasza:
Az nem olyan biztos. Láttam már duci lányt akinek marha jól áll. Ezt a kérdést csak képpel eggyütt lehetne kielemezni. :)
2016. jún. 14. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!