Hogy nőhetek még? 18 éves lány vagyok,153cm. Mindenki piszkál a magasságom miatt.
Szeretnék még nőni.
azt hallottam hogy a kosarasak magasak, nyilván a sok ugráslás miatt. Kérlek segítsetek...
A kosarasok nem az ugrálások miatt magasak hanem eleve magas , nagy növésű emberekből lesznek kosarasok.
A növekvés a genetikán múlik és nem az ugrabugráláson.A japán nők is alacsonyak.A svédek viszont magasak.
Ha ennyire zavar, próbáld meg az optikai magasítást: a cipőd színe egyezzen meg a nadrágodéval (vagy a szoknyád, harisnyád és cipőd legyen azonos színű, keress függőleges csíkozású holmikat, amik nyújtják az alakot, kerüld a nagy mintás ruhákat. A hajad, ha teheted kicsit tupírozd fel, magasítsd meg elöl, vagy készítsd el egy elegáns, magas kontyba. A cipők terén most szerencsére divat a szép platform, abból is jó a sötét színű, aminek a magasítottsága nem feltűnő, de azért hozzáad a magasságodhoz 15 -18 centit. Még egy tipp: ha valamilyen alkalomra nagyon fontos, hogy minél magasabbnak hass, akkor közvetlenül előtte aludj 8 -10 órát, mert kipihenten, frissen, alvás után az emberi test mindig magasabb pár centivel, mint a nap végén. Kerüld a nagy táskákat és a bő szoknyákat, bő szárú nadrágokat. Remélem, hasznosnak találtad az ötleteimet. Én is így "segítettem magamon" annak idején.
Hosszú távon pedig nagyon jó, ha alváskor megszokod, hogy sokat nyújtózol az ágyban és nem választod a "magzati" pózt. Pihenés közben, ahogy alszunk, azzal picit "formáljuk" is a testünket, különösen a gerincet. Fontos a jó matrac.
Kitűnő tanuló vagyok, és csak srébernek hívnak...
az osztályban mindenki egy fejjel magasabb nálam :(
és csak piszkálnak, és beszólogatnak.
Hordok magassarkút is.
de akkor se leszek sokkal magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!