Cukorbetegként hogyan tudhatnám meg pontosan, milyen az inzulinérzékenységem? Pumpa beállításhoz kellene.
Lehet, hogy laikusnak tűnök (2-es cukros vagyok), de ezt nem az orvos állapítja meg a laborlelet alapján?
Vagy ha rád van bízva, akkor nyilván méred a cukrod naponta többször is és a mértek alapján kell lennie egy segédletnek a készülékhez, aminek alapján ezt megteheted.
Ez csak találgatás részemről, mert én szúrom magam, de az orvosod biztos tudja és segít!
Szerintem addig, amíg bizonytalan vagy, hagyatkozz az orvosra, ne hagyd, hogy magadra hagyjon, lerázzon!
Mindenesetre szőlőcukor mindig legyen nálad!
Egyébként ennek a készüléknek nem az a lényege, hogy magától adagolja a mindenkori állapotod alapján a szükséges inzulint?
Vagy a gyakorlatban ez a gép csak annyit tud, hogy a manuális szúrástól megkímél, de neked kell beállítani, hogy az mennyi is legyen? ... mert ha csak ennyit tud, ahhoz egy kicsit drága mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!