Mennyi a kalória szükségletem ha megszeretnem tartani a testsúlyomat? 67.5 kg és 14 éves vagyok és 173 centi?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 17:27
1/1 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani, de ennyi évesen szerintem ne számolj kalóriát, amúgysem embernek való az (én tudom, mert én számolok, már elég rég, belejöttem, de nem jó, majd igyekszem elhagyni, de speckó étrendem van, én pedig kíváncsi s figyelnem is kell bizonyos dolgokra. a makrotápanyagokat is számolom, illetve a program teszi).
2000 kcal lenne a kósza tippem, ha nem mozogsz sokat, de persze ez nagyon egyénfüggő. Aktivitás és testzsírszázalék ismeretében se lehetne megtippelni ezt, annyira változó az anyagcsere sebessége. De a 2000 hozzávetőlegesen megteszi, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!