Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokat eszem? Fogyózom.

Sokat eszem? Fogyózom.

Figyelt kérdés

Reggeli: pizzás kifli, banán

Ebéd: egy tál rántott leves, 2 darab halrudacska, sültkrumpli

Uzsonna: rántott leves

Vacsora: 1 db.szalámis kifli

Heti 4x edzem 1-fél órát, üdítőket nem iszom. 170 cm vagyok es 56 kiló. 20/L

2016. máj. 11. 08:52
 1/3 anonim válasza:
100%

Miért akarsz fogyni? :D

170 cm-hez az 56 kg neked sok?

Egyébként ezek az ételek nem passzolnak egyáltalán egy fogyókúrához. Viszont jó, hogy sokat edzel. Ajánlanám inkább a fogyókúra szó helyett az életmódváltást. Egyél egészséges ételeket, készítsd el úgy őket, hogy kevésbé tartalmazzon káros anyagokat. Liszt helyett zablisztet,olaj helyett kókuszolajat, sok zöldséget(a legjobban a zöldek és a paradicsom), jázmin vagy barna rizst, húsokat(mell,pulyka, sovány marha), ha fogyni akarsz túl sok gyümölcsöt se egyél, főleg a banán és a szőlő itt a ludas. Mellesleg a tojás és a fehérjebevitel is nagyon fontos!És persze a víz!!

2016. máj. 11. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

A fogyókúra és a pizzás kifli, halrudacska, kifli nem passzolnak egymáshoz.

Ugyan fogynod nem kell szerintem, de ha egészségesebb akarsz lenni akkor mutasd be magadnak a müzlit (nem a cukros félét, a gyümis, zabos félét) a joghurtot, a teljes kiőrlésű dolgokat, több zöldséget. A leves oké, szerintem a többi is, nem kell túlzásba esni.

2016. máj. 11. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:

A súlyod teljesen jó, nem tudom, minek kéne még fogynod.

Az étrended pocsék, semmi zöldség (párolt vagy nyers), mindössze 1 banán mint gyümölcs. Minden étkezésben liszt. A halrudacska is a legsilányabb halétel. Ne haragudj, de ez egyáltalán nem egészséges, és nem is fogyókúrás étrend, de szerintem te is sejted. Nem a mennyiség sok, én ennyitől lehet, hogy rendesen éheznék, de legalábbis elájulnék ebéd és vacsora között félúton a vércukrom lezuhanásából kifolyólag.

2016. máj. 11. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!